سلام امیدوارم روزی پر از زیبایی داشته باشید . میخوام بهتون کباب بلغاری رو یادتون بدم.
کباب بلغاری.
مواد لازم:
1-گوشت راسته و یا فیله گوساله : 500 گرم
2- سینه مرغ بدون استخوان : 350 گرم
3- زعفران دم کرده : 2 قاشق غذاخوری
4- سس سویا : 1 قاشقغذاخوری
5- پیاز متوسط : 2 عدد ( ریز رنده شده )
6- نمک ک به میزانی که استفاده میکنید.
سینه مرغ را به دو یا سه قسمت تقسیم میکنید . گوشت راسته یا فیله را به عرض 2 سانتیمتر و
طول 10 تا 12 سانتیمتر به 2 یا 3 قسمت تقسیم میکنید. آب پیاز را گرفته و آن را در یک دیس همراه با
سس سویا و نصف زعفران را میریزیم. گوشت مرغ را روی تخته گذاشته و گوشت فیله یا راسته را دور آن میپیچید و 8 تکه به این صورت درست میکنید و آنها را با خلال دندان کنار هم نگه دارید و آنهارا درون پیاز و سس سویا و زعفران قرار دهید و به آن نمک اضافه کنید بعد از 2 ساعت آنهارا برداشته و سیخ کنید البته بدون برداشتن خلال دندانها و روی ذغالی که از قبل آتیش کردید قرار دهید و کباب کنید .
شما میتوانید این کباب فوق العاده خوشمزه را با پلو ودر کنارش کره و چند حلقه لیموی تازه و سماق سرو کنید.
نوش جان. دوستون دارم مواظب خودتون باشید.بای.
نظرات شما عزیزان: